Diari La Veu del País Valencià
EUPV critica la ‘poca vergonya’ de Ciscar per negar la manipulació en l’accident del metro

RedactaVeu / València

El portaveu adjunt d’EUPV en les Corts, Ignacio Blanco, durant la seua intervenció aquest dijous en la Comissió de Coordinació de les Corts en la compareixença del conseller Ciscar sobre la manipulació a RTVV, ha carregat durament contra les asseveracions de Ciscar.

Així, ha arribat a dir que “s’ha de tenir molt poca vergonya i molt de cinisme per a dir que la manipulació de Canal 9 en el cas de l’accident de Metro és qüestió de la percepció de les víctimes”.

Segons Blanco, “quinze minuts d’informatiu dedicats a la visita del Papa, que encara faltaven 5 dies perquè arribara a València, en un to d’eufòria i entusiasme quan acaben de morir 43 valencians i valencianes, és un insult a la intel•ligència i la dignitat de les víctimes i de tota la societat valenciana”.

Per aquesta raó, segons el portaveu d’Esquerra Unida, els fets demostren que “no és la percepció de les persones que malauradament perderen familiars, és la percepció de tots i totes els que sabem com ha manipulat el PP durant 20 anys la ràdio i la televisió públiques”.

Comparteix

Icona de pantalla completa