Diari La Veu del País Valencià
Ciscar nega manipulació de Canal 9 en l’accident del metro
ACN / València

Ciscar ha fet aquestes declaracions en el marc de la seua compareixença davant la comissió de coordinació, organització i règim de les institucions de les Corts Valencianes.

El vicepresident ha negat que hi hagura manipulació informativa i ha defensat la dificultat d’informar sobre una tragèdia. Ciscar també ha criticat que alguns extreballadors de RTVV hagen tardat set anys en denunciar pressions polítiques.

“No tenim la certesa que així siga però si les víctimes ho han percebut d’aquesta manera, el Consell comprèn la indignació que puguen sentir, i en aquest cas, si així ho perceben les víctimes, no tenim problemes en demanar disculpes per això”, ha dit José Ciscar. 



El vicepresident ha dit que des que es va produir l’accident, Canal 9 va realitzar 26 hores d’informació ininterrompuda i ha afegit en aquest sentit que “segur que va haver errors, però d’ací a dir que va haver manipulació informativa, va un gran tram”.



Ciscar ha criticat els extreballadors que afirmen que va haver pressions i ingerències en el tractament informatiu de la tragèdia. El vicepresident ha dit que “no és de rebut que si s’afirma que ha hagut ingerències, tarden set anys a dir-ho”.

Comparteix

Icona de pantalla completa