Diari La Veu del País Valencià
El circuit de Xest pot acollir ‘The Garage’, parc temàtic del motor

RedactaVeu / ACN / València

El circuit valencià d’automobilisme Ricardo Tormo, a Xest, podria acollir el projecte ‘The Garage’, un parc temàtic del motor similar al ‘Ferrari Land’ que es construirà a Port-Aventura.

L’empresa The Up54 va presentar aquest dijous a la fira del motor de Goodwood (Regne Unit) el complex que projecta al País Valencià i ha iniciat contactes amb el govern d’Alberto Fabra per sol•licitar que siga aprovada una Actuació Territorial Estratègia (ATE) als terrenys.

Segons explica l’empresa al web del projecte, ‘The Garage’ naix de la idea d’unir la indústria de l’automòbil “per posar en marxa la major destinació d’oci i negocis dedicada al món del motor i la roda”.

Les dades que estima l’empresa assenyalen que el projecte rebria uns 10 milions de visitants a l’any i que generaria un impacte econòmic de 5.000 MEUR amb 40.000 llocs de treball directe.

El projecte inclou atraccions, hotels, restaurants, botigues i una àrea de negocis i preveu construir instal•lacions i atraccions amb el patrocini de marques vinculades a l’automobilisme i el món del motor com Michelin, Harley Davidson o Ferrari, marques de roba i complements així com franquícies de restauració i oci.

‘The Garage’ inclou un auto-cinema, un saló permanent de l’automòbil, tallers formatius vinculats al món del motor, concessionaris de les principals marques, una escola de conducció, exhibicions d’espectacles de motor, així com nombroses atraccions pròpies dels parcs temàtics com muntanyes russes, rodes i atraccions aquàtiques, entre d’altres.

El nou parc temàtic està impulsat per l’empresa ‘The Up 54’ responsable entre altres de l’Oceanogràfic de València, del complex vinculat a la celebració de la Copa Amèrica de Vela, de complexos residencials i de golf, alguns a Ciutadella (Menorca) i Sant Andreu de Llavaneres (Maresme).

Comparteix

Icona de pantalla completa