Diari La Veu del País Valencià
Català: ‘Si fóra Cotino posaria el meu càrrec a la disposició de Fabra’

Europa Press / València.

La portaveu del Consell, María José Català, ha assegurat aquest divendres que si ella, personalment, es trobara “en la situació exacta que té hui el president de les Corts”, Juan Cotino, posaria el seu càrrec “a la disposició del president de la Generalitat”, Alberto Fabra, en aquesta “i en totes les circumstàncies”.

Així s’ha manifestat Català en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada sobre quina seria la seua actuació si es trobara en la situació de Cotino després de la publicació de les converses gravades per la Policia dins del ‘cas Brugal’ i incorporades a la recerca de Rabasa.

En tot cas, la portaveu ha recalcat que fins hui el president del Parlament valencià “no està imputat en cap procediment judicial” i el Consell no entra a valorar aquestes converses, que “es coneixen des de fa anys” i, no obstant açò, “no s’ha produït l’obertura de cap actuació contra el president de les Corts”.

Ha recordat que Cotino ha declarat com a testimoni en altres casos i també ha comparegut davant la Comissió de l’Estatut del Diputat de les Corts per a donar “oportunes explicacions als diputats”.

Comparteix

Icona de pantalla completa