Diari La Veu del País Valencià
Preemergència per risc màxim d’incendis forestals a tot el País Valencià
Europa Press / València

L’Agència Estatal de Meteorologia preveu per a aquesta jornada cels poc nuvolosos o buidats, amb temperatures mínimes en ascens lleuger i les màximes sense canvis o en lleuger descens al litoral i de lleuger a moderat descens a l’interior, amb vents de component oest, fluixos en general, amb brises a la costa.

La Conselleria de Governació i Justícia recorda que el Nivell 3 de Preemergència o risc màxim d’incendis forestals “suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot en les zones recreatives autoritzades i habilitades a aquest efecte”.

Davant aquesta situació, el CCE manté contacte directe amb tots els ajuntaments i organismes d’emergència afectats amb la finalitat d’informar-los de la situació i evolució de la Preemergència prevista per a la jornada d’aquest diumenge.

El CCE i la Conselleria de Governació fan una crida a la prudència de la societat en general per evitar, en la mesura del possible, possibles incendis forestals i insten a respectar i complir “en tot moment” les normes que es deriven de decretar Preemergència per risc d’incendis forestals.

Comparteix

Icona de pantalla completa