Diari La Veu del País Valencià
Blanco:’El PP no vol que Vidal ens conte què va passar els últims dies a RTVV’
Redactaveu / València

El portaveu adjunt d’EUPV a les Corts, Ignacio Blanco, respecte a les intervencions aquest matí a la comissió de control de RTVV, on s’ha debatut la petició de compareixences de Rosa Vidal i dels consellers del PP a RTVV, i on el PP ha votat en contra d’aquestes, ha manifestat que “el PP no vol que ens conte Vidal què va passar durant els 7 dies des de la compareixença del 31 d’octubre fins al 6 de novembre, quan es va anunciar el tancament”.

Segons Blanco, amb aquesta negativa els diputats del PP “volen que s’aplique un altre silenci, el que en termes mafiosos es diu l’omertà. Que ningú parle,

perquè qualsevol cosa que diga, podrà ser utilitzada contra el PP”.

Blanco ha explicat que “nosaltres el que volem és escoltar, i per això demanem constantment la compareixença de Cotino, de Camps, de Barberà, de Gerardo Camps, i ara de la senyora Rosa Vidal, qui, recordem, va ser proposada, defensada i votada pel PP, però el PP vol el silenci, l’omertà, el silenci criminal”.

“Diu Mario Benedetti: ‘hay pocas cosas tan ensordecedoras como el silencio’. El silenci del PP s’escolta. Diu Unamuno: ‘a veces el silencio es la peor mentira’. Eixe és el cas. El silenci que el PP vol que hi haja sobre RTVV i pel qual no vol que parle ara ni abans Rosa Vidal”, ha denunciat el portaveu adjunt d’EUPV.

“Abandonaren el vaixell quan estaven bombardejant-lo”

Segons Blanco, “en aquest viatge cap als inferns de la ignomínia i de la poca vergonya política encara no hem tocat fons”, i ha afegit que considera convenient que “els consellers del PP de RTVV han de vindre i els hem de criticar per abandonar el vaixell quan estaven bombardejant-lo”.

El portaveu d’Esquerra Unida ha recordat: “Exigírem a Vidal i als consellers que no dimitiren. Hi havien 9 consellers, 4 proposats pels grups de l’oposició i 5 proposats pel PP, i eixa majoria, amb motius més o menys justificats, va pegar a fugir en el pitjor moment”.

Finalment, Blanco ha anunciat que vol “ retre un homenatge a Manuel Jardí, a Rosa Solves, a Xelo Miralles i a Rafa Xambó, els quatre consellers que es van creure la necessitat de lluitar per una radiotelevisió pública valenciana fins el final, fins el final, fins el final”.

Comparteix

Icona de pantalla completa