Diari La Veu del País Valencià
Cotino: ‘No pense dimitir’
Redactaveu / Europa Press / València

El president de les Corts no pensa dimitir per les converses fetes públiques en relació amb el cas Brugal i afirma que “mai” ha afavorit cap empresa i “molt menys” de la seua família. A més, Cotino diu sentir-se recolzat “amb si mateix, que és el més important’.

En aquest sentit, el encara president de les Corts ha assenyalat que “no” se li ha passat pel cap dimitir i que presentarà la seua renúncia “el dia i l’hora” que tenia previst “des de fa molt temps”.

A més, ha asseverat que “mai” ha afavorit “cap empresa de cap tipus” i que cap empresa relacionada amb la seua família s’ha presentat a cap adjudicació relacionada amb el seu càrrec.

Cotino ha realitzat aquestes manifestacions, abans de presidir la Taula de la cambra autonòmica, preguntat per si se li ha passat pel cap renunciar davant les informacions publicades sobre les escoltes gravades en el marc del denominat ‘cas Brugal’.

‘Dimitiré quan em jubile’

Sobre aquest tema, ha contestat que no, i ha agregat: “Jo presentaré la dimissió el dia i l’hora que tinc previst des de fa molt temps”, ha respost ja que ha indicat que molt prompte arribarà a l’edat de jubilació.

Així mateix, ha recordat que no està imputat i ha recalcat que “no hi ha notícies noves”. Així, ha insistit que durant els 23 anys en què ha ocupat diferents càrrecs en l’administració “mai” ha afavorit “cap empresa de cap tipus”. “I molt menys -ha prosseguit- quan jo he exercit aqueixos llocs cap empresa relacionada amb la meua família s’ha presentat a cap adjudicació relacionada amb el lloc de treball en el qual jo estava”.

De fet, ha assenyalat que en les converses gravades en les quals apareix el seu nebot Vicente Cotino amb l’empresari alacantí Enrique Ortiz es desprèn que el seu nomenament era un “perjudici” pel seu familiar.

Cotino, preguntat per si se sent recolzat per la Generalitat, ha replicat: “M’he de sentir recolzat especialment amb mi mateix que és el més important. Quan un està tranquil amb les seues accions té el suport més important”.

Comparteix

Icona de pantalla completa