'Ontinyent al Carrer' finalitza i es consolida com l’animació comercial més important de l’any

Els comerciants constaten el notable augment de l’activitat urbana per la campanya i animen l’Ajuntament a organitzar una III edició en 2015. L’alcalde diu que les localitats veïnes 'cada volta són més conscients que Ontinyent és més que indústria'
30 juny 2014 01:00h
RedactaVeu / Ontinyent

La II edició de la campanya 'Ontinyent al Carrer' ha finalitzat aquest cap de setmana consolidant-se com l’activitat d’animació comercial més important de l’any a la ciutat.

La iniciativa, impulsada pel Govern d’Ontinyent a través del Consell Econòmic i Social (CES) per convertir la ciutat en pol d’atracció comercial per a les localitats veïnes, ha inclòs 6 setmanes amb més de 20 activitats als carrers de l’eix comercial d’Ontinyent, que servien per atreure milers de visitants, tal com constataven els professionals del sector, que animaven l’Ajuntament a reprendre la iniciativa amb una III Edició en 2015.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que les localitats veïnes “cada volta són més conscients que Ontinyent és més que indústria, i què la nostra és una ciutat amb una gran oferta de comerços i serveis al seu abast”, destacava.

El primer edil tenia paraules d’agraïment per a la Coordinadora del CES, Amparo Boscà, així com “per a tots aquells que s’han implicat en fer d’aquesta campanya un èxit”, assenyalava.

Per la seua banda, el regidor d’Hisenda, Joan Gilabert, valorava positivament l’impacte que està tenint el suport econòmic de l’Ajuntament al Consell Econòmic i Social, des  d’on la Comissió de Foment de l’Activitat Econòmica Urbana “després de l’èxit de l’any passat havia de plantejar una nova campanya innovadora, potent i atractiva, uns objectius que hem aconseguit, i que tot i la pluja d’algun dia, i la calor d’altres ens ha servit per atreure milers de visitants”, destacava.


Àmplia oferta lúdica, cultural i social

A l’últim cap de setmana de l’activitat, hi havia tallers de risoteràpia, manualitats, fang, papiroflèxia i perruqueria, una demostració d’elaboració de gelats i granissats i les actuacions en directe dels grups Momento Hannover i Descarriados des dels balcons del carrer Major, on també tenia lloc un multitudinari “sopar a la fresca” amb més de 100 participants procedents de tots els barris.


 
Enrere queden esdeveniments com les multitudinàries Fires de Tendes i Tapes i Rock (que van congregar més de 17.000 persones), l’aparador gegant al carrer, les exhibicions de cocteleria o geladeria, la Fira del Llibre, el concert itinerant de les tres bandes de música locals o l’exposició de les sabates gegants de 'Shoe Street Art' amb les que no pocs vianants es feien fotografies.


La coordinadora del CES, Amparo Boscà, incidia que “hem aconseguit traure al carrer gent que de normal no hi està, i hem rebut nombroses felicitacions per l'originalitat de les noves propostes d’enguany. Però, sobretot, li hem donat vida i alegria a la ciutat, el que redunda positivament en l’activitat comercial i reforça el treball que està fent l’Ajuntament per fer d’Ontinyent un pol d’atracció per a ciutats veïnes, eixa capitalitat amable de la qual sempre parla l’alcalde i que a poc a poc anem consolidant”, concloïa.


 
next