Diari La Veu del País Valencià
Dena DeRose, última estrella del Gothejazz
RedactaVeu / Godella

“Gràcies pel vostre suport i per la vostra assistència reiterada a aquests quatre dies del Festival Internacional de Jazz de Godella”, va comentar Pep Ruvira, programador de l’esdeveniment, minuts abans de presentar la “gran” Dena DeRose. La cantant visitava l’Estat espanyol després de 15 llargs anys i actuava per primera vegada a València.

Sunday in New York, va ser la seua presentació, una picada d’ull a la seua ciutat natal a la qual va dedicar, també, el tema final del concert.

“Les dificultats de l’actualitat no han de fer-nos oblidar la importància de l’amor i de les emocions”, va comentar DeRose abans d’interpretar, ‘a cappella’, un dels temes més sentits de la nit, que va començar amb un rotund because my love is gone… DeRose presentava anit el seu últim treball, We won’t forget you, un homenatge a la cantant i pianista americana Shirley Horn.
També Jo Krause i Ignacio González van tenir el seu moment d’esplendor en interpretar diversos sols que, com era d’esperar, no van deixar indiferent ningú.

“Esteu preparats per al Blues?”

“Esteu preparats per a escoltar un blues?”, va bromejar DeRose, amb un somriure, al mateix temps que afirmava que se sentia “molt orgullosa” del seu últim treball, ideat entre Àustria i Nova York. A aquesta última ciutat va tornar a cantar-li, acomiadant-se així d’un públic que va esclatar en aplaudiments.

Comparteix

Icona de pantalla completa