Diari La Veu del País Valencià
Sanz: ‘La feblesa de Fabra és esbalaïdora perquè és Cotino qui decideix quan i com se n’anirà’
RedactaVeu / València

“El PP ha obstaculitzat el debat en les Corts d’aquesta dimissió, està protegint un president esguitat per múltiples casos de corrupció i que està debilitant la credibilitat democràtica d’aquesta institució”, critica Sanz.

La síndica d’EUPV considera que el PP està “absolutament paralitzat” davant aquest “vergonyós cas”, i que “la feblesa de Fabra segueix sent esbalaïdora, perquè és Juan Cotino qui decideix quan i com ha d’anar-se’n”.

Segons Sanz, “mentre açò ocorre, el que fa el president de la Generalitat és protegir-lo, no deixant que propostes com la que anàvem a portar nosaltres al ple demà es puguen fer efectives”, descriu.

Per a poder tramitar-se, aquesta Proposició No de Llei de tramitació immediata, requeria de l’acceptació dels quatre grups parlamentaris. En negar-se el PP, aquesta ja no podrà entrar en l’ordre del dia del plenari.

La proposta demanava la dimissió immediata de Cotino per la seua vinculació a nombrosos escàndols de corrupció, des dels negocis de l’empresa de la seua família amb l’administració, fins al seu paper en l’organització de la visita del Papa, en la trama Gürtel, en el saqueig en la depuradora de València, en els pagaments en negre a Bárcenas, en l’intent de compra de voluntats de familiars de víctimes de l’accident de Metro o en el tracte de favor a residències de la tercera edat de la seua família.

Comparteix

Icona de pantalla completa