Lanzadera acull 28 empreses emergents en la seua nova edició

Projectes d'alimentació saludable, de gestió d'inversions i d'economia circular són les noves apostes de l'acceleradora de Juan Roig
15 maig 2019 17:45h
Lanzadera ja ha donat suport a més de 300 empreses. / LANZADERA

VALÈNCIA. Lanzadera, l'acceleradora i incubadora d'empreses emergents impulsada per l'empresari Juan Roig, incorpora 28 empreses d'emprenedors de tot l'Estat que aporten noves solucions i propostes innovadores a diferents sectors, com ara la logística internacional, l'economia circular, la gestió en línia d'inversions, la sanitat, l'alimentació saludable i la prevenció del blanqueig de capitals, entre d'altres.

De les 28 noves empreses, 10 s'incorporen al programa d'acceleració Lanzadera, en el qual durant nou mesos comptaran amb assessorament per a millorar els seus productes, augmentar el seu nombre de clients i aconseguir la sostenibilitat. Altres 15 formaran part del Programa Garatge. En aquest programa d'incubació el temps d'estada és un poc major, de fins a 11 mesos, durant els quals rebran el suport necessari per a desenvolupar la seua idea i orientar-la cap a un resultat d'èxit, millorar la primera versió del seu producte i generar les primeres vendes.

Així mateix, s'incorporaran tres noves empreses emergents al Programa Corporate, en el qual Lanzadera signa acords amb empreses líders amb la finalitat de buscar i impulsar emprenedors que aporten noves solucions a necessitats concretes de cada sector. En aquest cas, una empresa emergent treballarà amb el suport de CBRE i altres dos comptaran amb el suport de Nestlé Purina, que inaugura aquest programa que busca idees que milloren la vida de les mascotes.

L'acceleradora ofereix un programa continu per als aspirants, per la qual cosa els interessats poden fer arribar les seues propostes al llarg de tot l'any a través de la web de Lanzadera. Fins al moment, són més de 300 les empreses que han rebut el suport de l'acceleradora, cosa que ha generat prop de 600 ocupacions de forma directa. A més, han aconseguit una inversió externa d'uns 30 milions d'euros.

next