Obert el termini d'inscripció a l'Escola Oficial d'Idiomes

Educació habilita 98.800 places per al curs 2019-2020 i els interessats podran omplir la sol·licitud d'admissió fins al 27 de juny
12 juny 2019 13:31h
El 15 de juliol es publicaran els resultats de l'adjudicació de vacants per a l'alumnat. / B25es

VALÈNCIA. La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport inicia el termini d'admissió i de matriculació per al curs 2019-2020 dels ensenyaments d'idiomes que s'imparteixen en les escoles oficials d'idiomes valencianes.

El termini de sol·licitud d'admissió ordinària és del 12 al 27 de juny i el període de formalització de matrícula, del 16 de juliol al 10 de setembre. Aquest curs, Educació ha simplificat el procés d'admissió a les EOI per tal que l'alumnat s'hi puga inscriure telemàticament d'una manera molt més senzilla amb una nova plataforma a través de la web.

El 15 de juliol es publicaran els resultats de l'adjudicació de vacants per a l'alumnat i la matrícula es formalitzarà del 16 de juliol al 10 de setembre. Perquè el procés de matriculació siga efectiu, s'ha de lliurar la documentació requerida a l'escola oficial d'idiomes corresponent.

L'alumnat que acredite un domini suficient de les competències d'un idioma es pot incorporar a qualsevol curs o nivell si supera una prova de nivell. La preinscripció a aquesta prova es pot efectuar del 12 de juny al 8 de setembre. Cada escola publicarà el calendari per a realitzar-la, però, en qualsevol cas, els resultats es faran públics abans de les 22 hores del dia 18 de setembre.

Es reserva un període d'admissió extraordinari del 16 al 19 de setembre per a l'alumnat de l'EOI que haja suspés l'examen de certificació en la primera convocatòria, per als aspirants que requerisquen la prova de nivell o per a totes aquelles persones que no s'hi hagen pogut inscriure en el període ordinari. Les vacants per al segon període d'admissió es publicaran el dia 16 de setembre.

98.800 places finals

Els usuaris i usuàries poden triar en una mateixa sol·licitud els cursos de diferents idiomes en les escoles oficials que vulguen. Abans s'havia de fer una sol·licitud per a cada idioma que es volguera cursar i només es podia triar una escola oficial d'idiomes. Ara, en una única sol·licitud es triaran els idiomes, les escoles oficials i els horaris que millor s'adapten a les necessitats de cada alumne.

Pel que fa a l'oferta de vacants, 79.050 són les places oferides en el procés d'admissió per al pròxim curs, entre juny i setembre. Així mateix, les escoles oficials d'idiomes reserven 16.578 places per al període d'admissió extraordinari que tindrà lloc al setembre.

Totes aquestes places inclouen cursos gratuïts en línia per al professorat, cursos formatius complementaris orientats al treball de la destresa oral, grups d'iniciació, grups per a preparar les proves de certificació, grups de perfeccionament, el programa 'That's English' i activitats complementàries en mediateques, fins a arribar a les 98.800 places finals.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next