Obert el termini de matrícula de les proves de B2 i C2 de valencià de la JQCV

Les taxes del certificat de l'examen són 20,40 euros en el cas del B2 i de 25,50 en el del C2
2 setembre 2019 18:22h
El B2 tindrà lloc el 9 de novembre i el C2, el 26 d'octubre i el 16 de novembre. / DLV

VALÈNCIA. La Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià ha obert la matrícula per als exàmens de valencià en els nivells de B2 i C2 (l'antic Superior). La matrícula es pot realitzar des d'aquest dilluns 2 de setembre fins al 16 de setembre. 

Les taxes pel certificat de les proves són de 20,40 euros en el cas del B2 i de 25,50 euros per a l'examen del C2. L'abonament de les taxes per via telemàtica tindrà una bonificació del 10%. Les bonificacions per família nombrosa o discapacitat també es poden consultar en la pàgina web de la Generalitat.

L'examen de valencià del nivell B2 tindrà lloc a les 9 del matí en una única jornada el 9 de novembre. D'altra banda, la prova del C2 tindrà lloc en dues jornades: en la primera, el 26 d'octubre, s'avaluaran les àrees de comprensió escrita, d'estructures lingüístiques i d'expressió i interacció orals; en la segona jornada, el 16 de novembre, s'avaluarà l'àrea d'expressió i interacció escrites.

Els exàmens tindran lloc a Alacant, Alcoi, Alzira, Benidorm, Bunyol, Borriana, Castelló de la Plana, Dénia, Elda, Elx, Gandia, Llíria, Ontinyent, Oriola, Paterna, Sagunt, Sogorb, Sueca, Torrent, València, la Vall d'Uixó, Villena, Vinaròs i Xàtiva. 

Per a poder inscriure's a les proves cal tindre més de 16 anys i no cal cap certificat previ. La inscripció es realitza exclusivament per via telemàtica a través d'aquest enllaç. Primer, cal emplenar el formulari en línia, annexar la documentació que calga, pagar les tasques, registrar la sol·licitud i guardar el justificant. Una vegada feta la inscripció, no s'admetrà cap canvi ni de nivell ni de seu.

next