Finalitzen les obres de conversió en zona de vianants de la plaça de Sant Sebastià de València 

Les tasques de remodelació, que van començar al juliol, han permés el manteniment de les voreres i la instal·lació d'una zona de jocs i una font  
2 novembre 2019 10:51h
Després de tres mesos de treball, ja està oberta al públic la nova plaça per als vianants de Sant Sebastià. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat la finalització dels treballs de conversió en zona de vianants de la plaça Sant Sebastià i part del carrer del Doctor Peset Cervera, situades totes dues en el barri del Botànic.

"Aquest és un pas més per a convertir València en ciutat de places, per a recuperar espai públic, millorar la qualitat de vida i potenciar els recorreguts a peu d'una manera segura i agradable", ha assenyalat Gómez.

Després de tres mesos de treball, ja està oberta al públic la nova plaça per als vianants de Sant Sebastià, la qual compta amb una zona de jocs infantils i una font. "La plaça ja comptava amb mobiliari urbà i arbratge abans de l'inici de les obres. No obstant això, tant els materials com l'entorn requerien de tasques urgents de manteniment i renovació", ha detallat. Segons ha indicat la regidoria, estaven en una "situació similar a la qual es trobaven les estretes voreres del carrer adjacent del Doctor Peset Cervera".

Per això, Sandra Gómez ha assenyalat que la reurbanització de la zona ha consistit en "la conversió en zona de vianants per complet de la plaça i del primer tram del carrer". D'una banda, ha precisat que s'ha procedit a "la total renovació del paviment que recobria la plaça, de manera que compta ara amb rajoles de pedra natural".

Així mateix, ha ressaltat que s'han "millorat els guals per als vianants que connecten amb els carrers de Borrull i de Quart". En la mateixa línia, ha explicat que el mobiliari urbà ha patit significatives millores, ja que s'han instal·lat, a més de la nova zona de jocs infantils i la font, bancs accessibles de fusta, sis noves papereres i huit aparcabicis.

Finalment, ha indicat que les obres han finalitzat amb el soterrament de la línia elèctrica que envolta la plaça, que ha permés la col·locació d'un nou fanal, la instal·lació de huit escocells amb la seua corresponent xarxa de reg i l'assentament d'un nou col·lector.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next