L'Observatori d'Ecologia Política d'ATTAC impulsa la creació d'una xarxa contra "el col·lapse climàtic"

Més de 200 entitats i organitzacions de la societat civil valenciana estan convocades aquest dimarts a una trobada que se celebra al Col·legi Major Rector Peset de València
1 octubre 2019 11:54h
L'Observatori d'Ecologia Política d'ATTAC es va crear amb la finalitat d'analitzar, dins del discurs d'ATTAC, "com el sistema econòmic, geopolític i social actual afecta el medi ambient i també el desenvolupament humà". / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El Col·legi Major Rector Peset de València acull aquest dimarts a partir de les 18.00h una trobada amb més de 200 entitats i organitzacions de la societat civil valenciana que servirà com a punt de partida per a la creació d'"una xarxa que evite el col·lapse climàtic". Així ho defineix un comunicat de l'Observatori d'Ecologia Política d'ATTAC-València, que ha convocat aquesta cita.

La trobada comptarà amb la participació de l'humorista Xavi Castillo, que obrirà la sessió, i les intervencions de l'escriptora Pepa Úbeda i els experts mediambientals Alberto Fraguas i Joan Olmos. La benvinguda i cloenda de la trobada anirà a càrrec del periodista Emili Piera, expert en temes mediambientals.

L'Observatori d'Ecologia Política d'ATTAC es va crear amb la finalitat d'analitzar, dins del discurs d'ATTAC, "com el sistema econòmic, geopolític i social actual afecta el medi ambient i també el desenvolupament humà". El comunicat continua: "És a dir, com unes pràctiques econòmiques, comercials i polítiques distorsionades i perjudicials són nocives per als nostres ecosistemes i per als nostres drets fonamentals i afecten cada vegada més la nostra qualitat de vida, la nostra supervivència i, també, doncs, el nostre sistema econòmic". 

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next