Oliver vol que qualsevol persona "puga accedir a serveis públics caminant en 15 minuts"

Els veïns de Benicalap retreuen a la candidata d'Unides Podem-EUPV "l'absència" de places educatives al barri
11 maig 2019 18:45h
Oliver es compromet a  rehabilitar l'únic centre públic del barri de Benicalap. / UNIDES PODEM-EUPV

VALÈNCIA. La candidata d'Unides Podem-EUPV a l'Alcaldia de València, María Oliver, vol construir una València "pròxima" de manera que qualsevol persona "puga accedir als serveis públics caminant en 15 minuts".

Durant la visita, María Oliver a Benicalap ha expressat que València "és una gran ciutat on val la pena viure, però la distribució per barris dels serveis públics està descompensada". En aquest sentit, ha recordat que hi ha barris "que disposen de molts serveis i uns altres que a penes en tenen. Benicalap és un clar exemple d'això. Per exemple, les veïnes i veïns de Benicalap han d'anar fins a Campanar per a ser atesos pels serveis socials. Això fa que l'equip de treballadores socials de la zona no puga estar en contacte amb la realitat del barri. Cal millorar els serveis públics acostant-los a la gent", ha manifestat la candidata.

A més, els veïns del barri han assenyalat a Oliver "l'absència" de places educatives públiques al barri i el mal estat de l'únic col·legi públic de la zona", el CEIP Salvador Tuset. Davant això, María Oliver ha destacat que el programa de la coalició contempla la rehabilitació del CEIP Salvador Tuset i ha promés que treballaran perquè la Conselleria construïsca, "d'una vegada per sempre, els col·legis públics planificats per al barri de Benicalap".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next