Oltra diu que Compromís afronta la nova legislatura amb l'objectiu de seguir fent "polítiques valentes"

La líder de Compromís agraeix la confiança que els diputats han dipositat en ells perquè "el canvi continue"
16 maig 2019 14:16h
Oltra inicia la legislatura amb "il·lusió",  però amb més "experiència". / COMPROMÍS

VALÈNCIA. La vicepresidenta de la Generalitat en funcions i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, afronta la X legislatura de les Corts "amb ganes, il·lusió i un equipàs", amb l'objectiu que el canvi "continue després de quatre anys de polítiques valentes".

"Som la garantia d'un govern que posa en el centre les persones", ha manifestat als periodistes a la seua arribada al Parlament valencià en la sessió de constitució de la legislatura.

Envoltada per tot el grup de Compromís, que compta amb 17 diputats i 11 'repetidors' entre ells, Oltra ha destacat que es tracta d'"un dia important" per la constitució de la cambra on "està la sobirania popular". Per això, s'ha mostrat "per descomptat molt contenta per la confiança que els ciutadans han dipositat després de quatre anys de polítiques valentes que han millorat la vida dels valencians".

La també portaveu del Consell i titular d'Igualtat ha assegurat que té "ganes que arranque la desena legislatura amb tota la il·lusió, la mateixa que el primer dia, però ara, a més, amb més experiència".

next