Oltra assegura que les retallades "no tindran cap incidència" sobre les polítiques socials

La vicepresidenta de la Generalitat ha insistit que, "al contrari que va succeir amb el PP", la mesura no tindrà impacte sobre el professorat o l'atenció a la dependència
5 octubre 2019 17:08h
Oltra ha insistit que la mesura no tindrà impacte en l'atenció a la dependència. / INMA CABALLER EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assegurat aquest dissabte que les "retencions de crèdit" que aplicarà la Generalitat al pressupost fins a finals d'any per la situació financera "no tindran cap incidència sobre les polítiques socials del Consell".

Oltra ha fet aquestes declaracions a València, on ha participat en la convenció organitzada pel Comité Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI).

"Aquestes retencions de crèdit suposen mirar el pressupost i veure el que no es pot executar, per les raons que siga, recursos, retards, de manera que aquestes partides no es gastaran", ha apuntat Oltra, qui ha insistit que, "al contrari del que va succeir amb el PP", aquesta mesura "no tindrà cap impacte sobre el professorat o l'atenció a la dependència".

La vicepresidenta de la Generalitat ha assenyalat que les retallades que va portar avant el PP "no es produiran en aquest cas". "Hem de recordar que va haver-hi persones amb dependència que van passar de cobrar 800 euros a cobrar 20 euros", ha ressaltat.

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next