Oltra, sobre els lliuraments a compte: "En període electoral sempre es produeixen miracles"

La vicepresidenta del Consell demana que els diners arriben com més prompte millor
10 octubre 2019 17:27h

VALÈNCIA. La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat que en període electoral "sempre es produeixen alguns miracles", en referència al desbloqueig dels lliuraments a compte per al País Valencià i ha instat que "aquests diners arriben ràpidament" perquè serveixen per a pagar "els drets dels valencians".

Així s'ha manifestat Oltra aquest dijous en atenció als mitjans de comunicació a la seua eixida del Ple del Consell Territorial de Serveis Socials i Dependència que s'ha celebrat a Madrid.

"Benvinguts siguen [aquests diners], perquè en aquest moment, la tresoreria de la Generalitat està patint com la de la resta de les autonomies, però especialment la de la Generalitat, perquè tenim un sistema de finançament que perjudica i castiga els valencians", ha manifestat.

A aquestes paraules ha respost el president de la Generalitat, Ximo Puig, des de Brussel·les, on ha negat que es tracte d'un acte electoralista i ha insistit que el govern de Pedro Sánchez està en funcions "i té les seues limitacions".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next