Oltra recorda que Compromís "va encetar" la lluita contra "les polítiques corruptes" del PPCV 

La candidata a la Presidència ressalta que la coalició valencianista té "bones expectatives" per a les eleccions municipals
29 abril 2019 20:00h
Oltra destaca que el PPCV ha passat de 55 diputats el 2015 a 19 escons en aquestes eleccions. / EFE

VALÈNCIA. La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha expressat que en les eleccions autonòmiques d'aquest diumenge "la gent ha donat l'esquena a la corrupció i a les polítiques corruptes". En eixe sentit, Oltra ha reivindicat que va ser la seua formació "qui va encetar eixa lluita" contra la corrupció del PPCV el 2015  i, per tant, "el gran motor d'haver netejat de corrupció les nostres institucions ha sigut gràcies a Compromís". 

Al respecte, la candidata de la coalició valencianista ha indicat que el PPCV ha passat de 55 diputats el 2015 a 19 escons en aquestes eleccions. A més, Oltra ha exposat que els resultats dels comicis a les Corts proven el suport de la ciutadania a "les polítiques que en aquests quatre anys ha fet un govern que nasqué el 2015 gràcies al vot valent de milers d'homes i dones".

"Les persones digueren aquest diumenge que volen continuar amb aquest govern i l'única possibilitat numèrica que n'hi ha per a constituir govern és un altre Botànic que aprofundisca en eixes polítiques que han ficat en el centre les persones", ha subratllat Oltra, que també ha assenyalat que les tres dretes "no suma i tampoc suma altres possibles experiments". 

Pel que fa a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, la candidata de Compromís ha exposat que la projecció de cara a les eleccions municipals "és molt important i positiva" i que tenen "bones expectatives". Oltra ha destacat el cas "emblemàtic" de la ciutat de València, "on Compromís ha sigut la força guanyadora en les autonòmiques". Així, ha conclòs que en els pròxims comicis municipals "el canvi continuarà en aquesta comunitat".

next