L'organització del Visor Fest de Benidorm cancel·la l'esdeveniment a causa del temporal de vent i pluja

El festival dedicat als grups i bandes dels anys 80 i 90 havia de celebrar-se aquest divendres i dissabte
12 setembre 2019 17:28h
L'organització ja ha anunciat que retornarà el preu de les entrades. "D'ací a poc temps" s'indicarà la forma de devolució d'abonaments, entrades de dia i promoció de beguda. / VISOR FEST

ALACANT. L'organització del Visor Fest ha comunicat aquest dijous que cancel·la la celebració de l'esdeveniment, previst a Benidorm per a aquest divendres i dissabte, davant el temporal de vent i pluja que afecta el territori valencià. L'organització ja ha anunciat que retornarà el preu de les entrades. "D'ací a poc temps" s'indicarà la forma de devolució d'abonaments, entrades de dia i promoció de beguda.

"És una decisió molt dura i molt difícil però inevitable", ha assenyalat en el seu comunicat l'organització, que ha advertit que "les fortes pluges impossibiliten el muntatge". "Per damunt de tot, amb aquesta situació d'alerta roja establida per les autoritats, cal salvaguardar la seguretat del públic, de les bandes i dels treballadors", afegeix. Així mateix, han indicat que comencen des de hui mateix "a treballar" per a "donar el millor" i que "l'edició del 2020 siga impressionant".

El Visor Fest, un festival per a grups i bandes dels anys 80 i 90, estava previst que arrancara aquest divendres a les 17.30 hores a l'Auditori Julio Iglesias de Benidorm. Estaven programats, entre d'altres, grups com Happy Mondays, Buffalo Tom, The house of love i Surfin' Bichos.

next