Un organitzador de l'Orgull d'Alacant denuncia amenaces de mort després de demanar que Ciutadans no hi participe

L'organització de la marxa LGTBI ha demanat a la formació taronja que no hi acudisca "després dels fets ocorreguts a Madrid"
11 juliol 2019 18:49h
L'organització convida totes les persones votants, simpatitzants i militants de Ciutadans "que estiguen en contra del 'pacte de la deshonra' de la dreta més reaccionària" a participar en la reivindicació pacífica pels drets de totes les persones LGTBI. Imatge de la manifestació de l'Orgull de València enguany. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El president del col·lectiu LGTBI Diversitat i director de l'Observatori LGTB, Toño Abad, ha denunciat a la comissaria les amenaces de mort i insults rebuts tant per xarxes socials com al seu telèfon arran de la roda de premsa de presentació de l'Orgull d'Alacant. En aquesta compareixença –i també en un fil de Twitter–, l'organització de l'Orgull ha demanat a Ciutadans que no acudisca a la manifestació del dissabte 20 de juliol "després dels fets ocorreguts a Madrid".

Ara bé, l'organització sí que convida totes les persones votants, simpatitzants i militants de la formació taronja "que estiguen en contra del 'pacte de la deshonra' de la dreta més reaccionària" a participar en la reivindicació pacífica pels drets de totes les persones LGTBI.

next