Oriola decreta tres dies de dol oficial per la defunció d'un veí en l'episodi de gota freda

Es tracta de la segona víctima mortal al País Valencià i de la sisena a l'estat espanyol provocada per la gota freda més virulenta dels últims anys
15 setembre 2019 10:44h
El cos sense vida va ser trobat dissabte vora les 10 hores per militars del Comandament d'Operacions Especials (MOE) de l'Exèrcit, més coneguts com els 'boines verdes', en una zona agrícola de la partida oriolana de La Matanza. / MOE, EFE

ORIOLA. L'Ajuntament d'Oriola ha decretat tres dies de dol oficial per la defunció d'un veí de la localitat de 41 anys, el cos del qual va ser trobat aquest dissabte al matí, a causa de l'actual l'episodi de gota freda.

Es tracta de la segona víctima mortal al País Valencià i de la sisena a l'estat espanyol provocada per la gota freda més virulenta dels últims anys.

L'home circulava amb una motocicleta i el cos sense vida va ser trobat dissabte vora les 10 hores per militars del Comandament d'Operacions Especials (MOE) de l'Exèrcit, més coneguts com els 'boines verdes', en una zona agrícola de la partida oriolana de La Matanza.

Els tres dies de dol comencen aquest diumenge i es prolongaran fins al dimarts 17 de setembre; durant aquest període, les banderes dels edificis municipals onejaran a mitja asta.

Classes suspeses i interrupció del subministrament d'aigua potable

Segons l'Ajuntament d'Oriola, els danys provocats pel temporal en el municipi han obligat a suspendre les classes als col·legis durant dilluns i dimarts de la setmana vinent, així com les activitats en les instal·lacions esportives municipals.

A més, s'estan repartint vora 1.500 botelles d'aigua d'1,5 litres en els barris i pedanies amb el subministrament d'aigua potable interromput.

També s'han incrementat els camions i màquines per a atendre els trencaments i desbordaments del riu Segura.

L'Ajuntament, a més, ha decidit unificar els dos albergs que hi havia oberts fins ara per als evacuats per a passar a només un al Seminari, on hi pernocten 64 persones.

next