L'Orquestra de València actua a la plaça de l'Ajuntament amb un membre de Tricicle com a mestre de cerimònies

L'espectacle ofereix famosos números d'òpera i compta amb la participació del tenor José Manuel Zapata i el còmic Paco Mir
15 abril 2019 11:45h
El concert tindrà lloc aquest dimecres, 17 d'abril, a les 20.30 hores. / EVA RIPOLL-PALAU DE LA MÚSICA

VALÈNCIA. L'Orquestra de València torna a eixir de la seua seu, el Palau de la Música, per a interpretar, el pròxim dimecres 17 d'abril, a les 19.30 hores, a l'esplanada de la plaça de l'Ajuntament, un Casual-Concert gratuït. 

El concert de la formació simfònica valenciana porta per títol Concert per a Zapata i orquestra i oferirà un repertori integrat per algunes de les millors peces del repertori operístic de tots els temps, així com del famós concert de Cap d'Any vienés. La regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, ha volgut convidar la ciutadania a gaudir d'aquest concert "amb molta qualitat, però divertit, informal i ple d'obres curtes i molt conegudes per totes i per tots, que sorprendrà tant els amants de l'òpera i la música clàssica com els qui s'acosten a elles per primera vegada".

D'aquesta manera, l'espectacle serà conduït i cantat pel reconegut tenor José Manuel Zapata, amb arranjaments de Juan Francisco Padilla i els elegants codis d'humor de la direcció escènica de Paco Mir, membre del grup còmic Tricicle.

Per al director del Palau, Vicent Ros, l'Orquestra de València "torna a la plaça de l'Ajuntament per a oferir a les valencianes i valencians un concert molt especial, un nou Casual-Concert que volem que revalide l'experiència en el mateix lloc de fa dos anys, i que va ser un gran èxit".    

El públic assistent podrà escoltar del repertori líric les obertures de La Gazza Ladra i Guillermo Tell, les dos de Rossini, l'ària La donna e Mobile del Rigoletto i la marxa triomfal d'Aida de Verdi, així com els lieder Ich grolle nicht de Schumann i la famosa Nana de Brahms.

Així mateix, també s'interpretarà en la part simfònica el 4t moviment de la suite El Trencanous de Txaikovski, el 4t moviment de la Simfonia núm. 5 de Beethoven, Macarena Mozart de J.F. Padilla i una Peça curta de Zapata-Mir-Padilla. No faltaran marxes, polques i valsos de la família Strauss, típics del concert de Cap d'Any vienés, com la Tritsch-Tratsch Polka, Die Fledermaus i la Marxa Radetzki.

next