Iglesias obrirà i tancarà el debat a cinc de l'Acadèmia de Televisió 

L'encontre, programat per al 4 de novembre, estarà moderat pels periodistes Ana Blanco i Vicente Vallés, i s'estructurarà en cinc blocs temàtics de 25 minuts de durada
28 octubre 2019 14:59h
L'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió i de l'Audiovisual ha donat aquest dilluns els detalls del debat organitzat per al 4 de novembre. D'esquerra a dreta, el realitzador Tacho de la Calle; el vicepresident i membre del comité organitzador del debat, Pedro Olloqui; la presidenta de l'Acadèmia i directora del debat, María Casado, i el vicepresident i membre del comité organitzador del debat, Francisco Moreno. / RICARDO RUBIO, EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El debat electoral a cinc que ha organitzat l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió i de l'Audiovisual per al dilluns 4 de novembre començarà i acabarà amb la intervenció del líder d'Unides Podem, Pablo Iglesias. Els cinc candidats participants –Pedro Sánchez (PSOE), Pablo Casado (PP), Albert Rivera (Ciutadans), Pablo Iglesias (Unidas Podemos) i Santiago Abascal (Vox)– debatran eixa nit a partir de les 22.00h en un plató ubicat al Pavelló de Cristal de la Casa de Campo de Madrid, en un encontre moderat pels periodistes i acadèmics Ana Blanco i Vicente Vallés.

El debat s'estructurarà en cinc blocs temàtics de 25 minuts de durada, i cadascun serà obert per un candidat diferent. A més, hi haurà una intervenció d'obertura i un 'minut d'or'. El primer bloc estarà dedicat a la cohesió d'Espanya i l'obrirà Sánchez; el segon, sobre política econòmica, Iglesias; el tercer, sobre política social i igualtat, Rivera; el quart, sobre qualitat democràtica, Casado, i l'últim, sobre política internacional, Abascal. Segons recull Europa Press, en total s'han realitzat quatre sorteigs per a determinar la posició en el plató, la intervenció inicial, l'obertura de cada bloc i el minut de tancament.

Així ho ha donat a conéixer aquest dilluns l'Acadèmia en una roda de premsa en la seua seu en què han participat la presidenta de la institució i directora del debat, María Casado, i els vicepresidents i membres del comité organitzador, Francisco Moreno i Pedro Olloqui.

Com en anteriors comicis, l'Acadèmia oferirà un senyal institucional del debat a què podran accedir tots els mitjans de comunicació interessats, ja siguen televisions, emissores de ràdio, premsa en paper i Internet, i tant internacionals com internacionals. A hores d'ara, RTVE, Atresmedia i la Forta ja han expressat el seu interés a emetre l'encontre.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next