PACMA presentarà una denúncia pel bou que va caure des de cinc metres d'altura en les festes de Sagunt

La formació animalista ha lamentat que, "tot i el canvi polític al govern autonòmic i als ajuntaments, es veja un total suport de l'Administració a aquest tipus d'actes"
31 juliol 2019 17:15h

VALÈNCIA. PACMA ha informat a través de les xarxes socials que presentarà una denúncia davant la Generalitat pel bou embolat que es va escapar del recinte habilitat durant les festes patronals de Sagunt i va caure al llit del riu des d'una altura de cinc metres.

El partit animalista ha assenyalat que "és lamentable que, tot i el canvi de color polític al govern autonòmic i en alguns ajuntaments, es veja un total suport de l'Administració a aquest tipus d'actes". Així mateix, ha anunciat que demanarà informes a l'Ajuntament de Sagunt, governat pel PSPV, Compromís i EUPV, per a conéixer el que va ocórrer durant la celebració del bou embolat i l'estat de l'animal. 

"És indignant que el Govern del Botànic i l'Ajuntament de Sagunt permeten la diversió d'uns pocs a costa del sofriment animal", ha afirmat PACMA, que ha aprofitat per a demanar l'abolició d'aquesta celebració taurina. 

next