Paco Cerdà, nou delegat de Presidència per a Assumptes Culturals que assessorarà en matèria de despoblament

El periodista i editor del Genovés ha escrit llibres com 'Los últimos. Voces de la Laponia española' i 'La revolució va de bo! La modernització de la pilota valenciana' 
12 agost 2019 12:20h
Cerdà va rebre el Premi Extraordinari de Periodisme per la Universitat de València. / COMARQUES NORD 

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha nomenat el periodista i escriptor Paco Cerdà nou delegat de Presidència per a Assumptes Culturals, tal com publica aquest dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Cerdà, autor del llibre Los últimos. Voces de la Laponia española, una exploració de l'estat espanyol deshabitat que va per la seua quarta edició, assessorarà també el president en matèries relacionades amb la despoblació que pateixen les comarques de l'interior.

El nou delegat de Presidència de la Generalitat per a Assumptes Culturals, nascut al Genovés (la Costera) el 1985, és Premi Extraordinari de Periodisme per la Universitat de València i compta a més amb un Màster a Àsia Oriental per la Universitat Oberta de Catalunya.

Redactor de Levante-EMV des del 2007, ha rebut el Premi Solidaris que concedeix l'ONCE. Cerdà és, a més, autor dels llibres La revolució va de bo! La modernització de la pilota valenciana; El cant socarrat, i Un romanç amb Botifarra, dedicats a la pilota i a la música tradicional valenciana.

En la seua faceta d'editor, destaca com a fundador i director de la Caixa Books, editorial valenciana present en l'última Fira del Llibre de Frankfurt i especialitzada en literatura de no-ficció.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next