Recursos lingüísticsDes de La Veu sempre hem apostat ben fort per l’ús de la nostra llengua. És més, considerem fonamental que, a més, se’n faça un ús adequat a la normativa que es proposa des de les entitats reguladores del català.

Per això volem oferir als nostres lectors aquest espai on podreu trobar recursos en línia que vos ajudaran a conèixer millor la nostra llengua, i a fer-la servir més correctament. Diccionaris, traductors, recursos fonètics, curiositats, etc., que faran que escriure en català esdevinga un aprenentatge constant.
 
Diccionaris normatius d’arreu del domini lingüístic del català. Es poden consultar les conjugacions verbals amb la morfologia pròpia dels diferents territoris de parla catalana
 
 

 
Els Sons del català Web per aprendre els diferents sons que té la nostra llengua
 

 
 
 
(Traducció de textos)
 
UB Universitat de Barcelona
Cercaterm, Centre de terminologia
 
Optimot, cercador d’informació lingüística amplíssim que resol dubtes de tota mena pel fet de contenir des de les entrades del DIEC a les del TERMCAT passant per fitxes de contingut gramatical i ortogràfic.
 
 
 
 
 
 
Esadir, el portal lingüístic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
 
Si coneixes més recursos en línia, envia’ns un correu a info@laveupv.com  i col·labora amb nosaltres i amb la nostra llengua.
 
Escriu en català, viu la llengua!
 
  
Publicitat
Publicitat