El Palau de la Música ajorna i trasllada al TEM la seua programació pels desperfectes del sostre

Els bombers creuen que l'incident es va donar a causa de l'acumulació d'humitats, ja que la zona afectada es trobava al damunt de la conducció de climatització
2 juliol 2019 19:43h
Part del sostre de la Sala Rodrigo va caure aquest cap de setmana. 

VALÈNCIA. L'informe de l'equip de bombers desplaçat aquest dimarts al Palau de la Música de València per a inspeccionar la Sala Rodrigo amb motiu del despreniment de part del sostre ocorregut aquest cap de setmana apunta com a possible causa de l'incident l'existència d'algun tipus d'acumulació d'humitats per condensació, ja que just al damunt de la zona afecta es troba la conducció de climatització.

No obstant això, i per a complementar la primera inspecció visual feta pels bombers, el Palau ha optat per contractar un informe "en profunditat" a una empresa externa sobre les dues sales principals de l'auditori, segons han explicat fonts municipals.

A l'espera d'aquest informe i per a "facilitar els treballs tècnics", se suspenen els concerts d'aquest dimarts (Madeleine Peyroux) i del dimecres (Paquito D'Rivera) i la resta de recitals del XXIII Festival de Jazz es traslladaran el Teatre Principal i Teatre El Musical (TEM).

La resta de la programació del Festival de Jazz es manté en espais alternatius: NES (4 juliol TEM), Melissa Aldana (5 juliol TEM), Perico Sambeat's Electric Bath Ensemble (6 juliol TEM), Kenny Barron (7 juliol Teatre Principal), Amadou&Mariam and Blind Boys of Alabama (9 juliol Teatre Principal), Gregory Porter (9 juliol Teatre Principal) Bobby McFerrin (10 juliol Teatre Principal), Albert Palau's Flight Mode Quintet/Vicente Espí Espiral Quartet (11 juliol TEM), Orquestra València i Abe Rábade (12 juliol TEM), Kyle Eastwood (13 juliol TEM). Jazzetjant amb Xiquets (7 juliol TEM) i Jove Big Band de Sedajazz (13 juliol TEM).

Part del sostre afectat. / EUROPA PRESS 
next