El Palau de Pineda serà la nova seu de la Vicepresidència Segona, dirigida per Dalmau

Les dependències han sigut instal·lades en la tercera planta d'aquest edifici històric del segle XVIII ubicat a la plaça del Carme
15 juliol 2019 16:48h
Dalmau ha realitzat la seua primera reunió de treball aquest dilluns. / GVA

VALÈNCIA. La Vicepresidència Segona que ocupa Rubén Martínez Dalmau ja té seu. Es tracta del Palau de Pineda, un dels edificis de la Generalitat que està ubicat a la plaça del Carme. Les dependències han sigut instal·lades en la tercera planta. 

Es tracta d'un dels palaus històrics del País Valencià, que va ser construït en el segle XVIII i restaurat el 1991. En l'actualitat, encara conserva elements originaris com l'escut dels Pineda, en què es pot llegir la data gravada del 1732. Ara com ara, el palau també és la seu valenciana de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha mantingut aquest dilluns la primera reunió amb el seu gabinet en el nou despatx. D'altra banda, els departaments corresponents a les secretaries autonòmiques de la Conselleria continuaran ubicats a la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre.

next