Pare i fill pugnaran per l'Alcaldia d'Andilla el 26M

Un home, del PP, i el seu fill, d'AVIA, volen guanyar les eleccions a la candidata pel PSPV, que governa actualment el municipi de la Serrania
18 maig 2019 17:51h
Paulino Moreno pare i Paulino Moreno fill es disputen l'alcaldia d'Andilla. / AJUNTAMENT D'ANDILLA

VALÈNCIA. Un home i el seu fill es disputen el proper 26M l'Alcaldia d'Andilla en les eleccions municipals. A la localitat de la comarca de la Serrania només es presenten tres candidatures, la del PSPV –que governa actualment al municipi–, la del PP –per la qual es presenta Paulino Moreno pare– i la d'Agrupación Vecinal Independiente de Andilla (AVIA), per la qual es presenta Paulino Moreno fill.

En la localitat, de 300 habitants, els veïns estan dividits entre els dos membres de la mateixa família. Així, els majors es decanten per la candidatura del pare, mentre que els més joves aposten per la del fill. L'objectiu dels dos és guanyar l'alcaldia a Consuelo Alfonso, cap de llista del PSPV al municipi. 

Paulino Moreno pare ja va ser alcalde d'Andilla anteriorment. De fet, va guanyar les darreres eleccions i va prendre possessió com a alcalde, però una moció de censura el va apartar del càrrec. Així, l'Alcaldia la va ocupar Consuelo Alfonso, aleshores cap del partit independent Asociación para la Unión de los Núcleos de Andilla (AUNA), que ara es presenta sota les sigles del PSPV per a revalidar el càrrec. 

next