Reunió del President de les Corts amb la directiva del Col·legi Oficial de Treball Social de València

El Col·legi de Treball Social de València presenta la iniciativa de col·laboració en emergències al President de Les Corts

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, s'ha reunit este matí amb la directiva del Col·legi Oficial de Treball Social de València, que ha presentat el seu treball i també iniciatives futures per enfortir els llaços de col·laboració del col·lectiu professional amb la societat.

En este sentit, la Presidenta del Col·legi, Elena Puig, ha informat al President del parlament valencià de la creació d'un grup específic de professionals que, voluntàriament, poden actuar en situacions d'emergències i catàstrofes. Este grup en l'actualitat s'està formant i estudiant les possibilitats d'actuació i, a banda, tenen la intenció d'oferir esta col·laboració al sistema de coordinació d'emergències de la Generalitat, punt en el que treballen ara.

El President de Les Corts considera que la tasca dels treballadors i treballadores socials "és molt important i cal que es visualitze més les seues funcions perquè dia a dia treballen amb l'administració, amb la ciutadania i amb les ONG en molt àmbits i sempre tenint les persones com a referència, la qual cosa és essencial".


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat