Presentació de l'Anlauf Dúo en el seu cicle de Jóvens Intèrprets

L'Institut Valencià de Cultura presenta a l'Anlauf Dúo en el seu cicle de Jóvens Intèrprets

-El concert serà aquest dimarts, 14 de febrer, a les 19.30 hores, al Col·legi Major Rector Peset
-El concert està compost per diverses peces per a piano i saxòfon

El concert estarà compost, en la primera part per 'Drei Romanzen', de Clara Schumann, i 'Fantasiestücke', de Robert Schumann, i en la segona part del concert interpretaran 'Prelude, cadence et finale', d'Alfred Desenclos, i 'Sonate', de César Franck.

Fundat en 2015, l'Anlauf Dúo està integrat pel pianista Manuel Borraz Monasterio i el saxofonista Pablo González Balaguer. Després de conéixer-se i entaular una gran amistat al conservatori de Basilea (Suïssa), van decidir compaginar els seus estudis de màster amb un projecte conjunt on donar regna solta a les seues idees.

Després de llargs assajos i unes quantes converses interminables, ambdós han anat donant forma a un humil projecte que pretén combinar diferents camps: la interpretació i la docència. D'una banda, Anlauf Dúo comprén un programa que va des de transcripcions de sonates de violí, fins a la música contemporània. Amb l'objectiu d'oferir una àmplia versatilitat d'estils musicals i d'estètiques diferents, centren el seu focus d'atenció a oferir a l'oient una versió honesta, creativa i espontània que du a terme un estudi profund de la música de cambra.

Paral·lelament, ambdós han desenvolupat una aula taller conjunta sobre la improvisació lliure, camp en què s'han trobat com a duo, gràcies en bona part als consells i la influència de Fred Frith i Marc Vilanova. Amb un cert aire reivindicatiu, Anlauf Dúo busca la sorpresa en l'oient, i mostren que el piano i el saxòfon poden anar fàcilment de la mà, oferint una nova i personal visió, fruit de la bona connexió tímbrica d'ambdós instruments.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat