ERPV - Protecció integral de les muntanyes comarcals


V. NOGUERA, ERPV: “Volem la protecció integral d’un connector Calderona-Espadà”
 
Esquerra Republicana convida al Ple de Sagunt a prendre en consideració una moció ja aprovada en Ajuntaments com el de Faura, Benifairó o Quart, que presentarà per via del seu president local, Vicent Noguera. Aquesta moció incideix en “la protecció integral de les muntanyes comarcals” davant la possibilitat de donar concessió a una nova pedrera en la zona del Pinyal.
 
En el seu torn de paraula, el president de la secció local d’ERPV ha aprofitat per tractar qüestions mediambientals: “Aquest connector ambiental segueix la LOTUP, llei valenciana que permet preservar territoris d’importància estratègica, que en aquest cas aniria des de la Serra Calderona fins a les muntanyes d’Espadà
 
Finalment, no ha volgut eludir els aspectes laborals dels treballadors de Lafarge: “una societat avançada conjuga drets laborals amb la defensa del medi ambient”. A més, “Lafarge té anys per davant, les condicions econòmiques, pedreres a disposició i material per garantir un treball de qualitat i continuat en el temps als seus treballadors” concloïa així Noguera la seua exposició.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat