Alginet aprova un pressupost que no convenç l'oposició


Compromís i Socialistes d'Alginet aproven un pressupost de 9,3 milions d'euros (un 1,83% més que el passat exercici) amb l'abstenció del PP i PSOE, i el vot en contra de Cercle-IdEA i Gent d'Alginet (Gd’A).

La falta de negociació i la nul·la voluntat mostrada per part de l'equip de govern de voler arribar a un acord amb la resta de grups, van ser els punts en comú que tots els portaveus de l’oposició criticaren. Encara que finalment, tant els regidors del PP, perquè estan compartint competències delegades de Govern (tres regidories), com els del PSOE, amb el que es comprometé l'equip de govern a considerar més endavant una sèrie d'esmenes que els plantejaren, es quedaren en l'abstenció.

Els portaveus de Gd’A i Cercle-IdEA, anaren però més enllà i criticaren que s’estaven presentant uns pressupostos que duien com a línies generals d’actuació exactament els mateixos objectius que l’any anterior: Los Lagos, Mercat Municipal, PGOU, Administració electrònica, manteniment de la política social. De fet, ambdós coincidiren en dir que la memòria d’alcaldia era un calc de la de l’exercici anterior, fent palés que, en eixos objectius principals, poc o res se n’havia fet durant l’exercici 2016.

És més, el portaveu de Cercle-IdEA, criticà que, en política social i en inversions, s’havia fins i tot retrocedit en relació a l’anterior legislatura quan governava el quadripartit. I remarcà repetides vegades que l’any anterior el seu grup s’abstingué en la votació dels pressupostos, per donar a l’equip de govern un marge de confiança, però que enguany votaria en contra pel balanç negatiu que des del seu grup feien d’este primer exercici: mala gestió, retallades en política social i inversions, i alegria en el gasto en festes, publicitat i propaganda, partides en les quals se n’havien sobrepassat àmpliament en este 2016 que ara acabava.
 
Grup Municipal Cercle-Idea Alginet


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat