Diari La Veu del País Valencià
Transports modernitza els autobusos de la línia 145
Transports modernitza els autobusos de la línia 145 que cobreix el trajecte Llíria-València

Garcia: “La petició que vam fer a la DG de Transports des de Compromís perquè es renovara la flota s’ha materialitzat amb la dotació de noves unitats més modernes i ecològiques”.

La Conselleria de Transports està avançant en la nova gestió del transport públic metropolità i en la elaboració d’un nou Mapa Concessionat que done respostes a les grans reivindicacions en matèria de mobilitat que hi ha a la zona del Camp de Túria i a l’Àrea Metropolitana de València.

A l’octubre, el Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, va mantenir una reunió amb la Direcció General de de transports on li va traslladar les contínues queixes dels usuaris sobre la flota que cobreix la Línia 145, on molts autobusos han sofert diverses avaries i retards, així com alguns d’ells s’han calat foc i uns altres han arribat a calcinar-se íntegrament.

El diputat de Compromís va requerir a la Conselleria que intervinguera amb la concessionària i li demanara una renovació de la flota amb vehicles en òptimes condicions per al servei. Petició de la qual es va fer ressò la Direcció General.

Segons García, aquesta setmana ja hem vist com la Línia 145 que cobreix el trajecte de Llíria-València compta amb noves unitats, més modernes i ecològiques. De fet, s’ha dotat d’un nou autobús híbrid que ha canviat fins i tot el tradicional color groc, sent ara de color verd i adaptat a les noves tecnologies de minoració en emissions de CO2.

Per a García és una satisfacció veure com el Govern de Botànic dóna compliment i respostes a les peticions que formulen Compromís i els usuaris d’aquesta línia. Així com veure que des de la Generalitat s’està treballant en la constitució d’una Entitat Metropolitana del Transport Públic interurbà, amb la finalitat de gestionar més eficaç i coordinadament tots els serveis que han d’operar a l’Àrea de València.

NOTA RELACIONADA: La Generalitat posarà un servei de bus a l’hospital comarcal de Llíria. Millorar la flota de la Línia 145 Llíria-València

Comparteix

Icona de pantalla completa