El partit d'Errejón ja va crear al gener comptes de Twitter per a València, Alacant i el País Valencià

La data d'unió a la xarxa social d'aquests perfils coincideix amb l'anunci de la presentació de l'ex de Podem per Más Madrid
23 setembre 2019 16:37h
Errejón va anunciar al gener que es presentava a les eleccions autonòmiques sota les sigles de Más Madrid, i no les de Podem. / RICARDO RUBIO, EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El partit d'Íñigo Errejón va decidir aquest diumenge, en assemblea, presentar-se a les eleccions del 10N. Queda per concretar quines llistes es presentaran, ja que una nova assemblea ha de decidir on concorrerà aquesta formació. Amb tot, la intenció és que el partit es presente "a totes les autonomies que es puga, sempre que no reste" al sector de l'esquerra. 

La realitat, però, és que en Twitter la formació ja té perfils per a diferents territoris. És el cas d'Alacant, València o el País Valencià ['Valencia Comunidad']. La data de creació no és recent, sinó al gener del 2019. Justament quan Errejón va anunciar que es presentava a les eleccions autonòmiques sota les sigles de Más Madrid, i no les de Podem –la plataforma s'havia presentat ja al novembre del 2018–.

Fins aquest dilluns a primeres hores de la vesprada, els tres perfils valencians –Más Valencia Comunidad, Más Valencia, Más Alicante Ciudad– compartien descripció en la biografia. En castellà, deia: "Es una plataforma que quiere un [topònim] mejor y una ciudadanía comprometida con el bien común. [Topònim] te necesita".

Poc després l'han canviada en els tres casos i han posat una descripció en castellà i en valencià. A més, en el cas de la ciutat de València han afegit l'accent –però només en la versió en valencià–.

Malgrat que també hi figura una pàgina web [masvalencia.org], no s'hi pot accedir. L'explicació és ben senzilla: encara no ha comprat ningú aquest domini. És a dir, el lloc web no existeix.

next