Enric Morera revalidarà el càrrec de president de les Corts

Els partits del Botànic aposten per la continuïtat en la Mesa del Parlament
14 maig 2019 12:21h
El PSPV, Compromís i Unides Podem-Esquerra Unida han pactat en la primera reunió del Botànic 2.0 la composició de la Mesa de les Corts, que es constituirà aquest dijous. Imatge d'arxiu.

VALÈNCIA. Els partits del Botànic aposten per la continuïtat en la Presidència de les Corts. El PSPV, Compromís i Unides Podem-Esquerra Unida han pactat en la primera reunió del Botànic 2.0, celebrada aquest dimarts, la composició de la Mesa de les Corts. Després d'aquest acord, s'ha confirmat que Enric Morera revalidarà aquest dijous el càrrec de president de les Corts.

En declaracions als mitjans de comunicació després d'aquesta trobada, Puig ha indicat que en la Mesa ha d'haver-hi majoria progressista, ja que "és el que han volgut els valencians". A més, ha assenyalat que la Mesa vol tindre "un caràcter de continuïtat" i que "tindrà una correspondència amb la Presidència".

Fa unes setmanes, el 2 de maig, Morera ja es va oferir com a president de les Corts. "S'obri un període que necessita algú amb coneixement", assenyalava. No obstant això, aquest dilluns encara no hi havia acord sobre qui ocuparia aquest lloc. 

next