L'electorat de Castelló de la Plana podrà triar entre 11 candidatures el 26 de maig

El Butlletí Oficial de la Província de Castelló publica aquest dimarts les llistes definitives de les candidatures per als comicis municipals
30 abril 2019 14:10h
El Butlletí Oficial de la Província de Castelló ha publicat aquest dimarts les candidatures definitives dels comicis del 26 de maig. / EUROPA PRESS

CASTELLÓ DE LA PLANA. El 26 de maig la ciutadania de Castelló de la Plana podrà optar entre un total d'11 candidatures que es presentaran a les eleccions municipals. Les llistes definitives s'han publicat aquest dimarts, 30 d'abril, al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Castelló després de la validació pertinent per part de la Junta Electoral de Zona.

Les candidatures definitives han sigut publicades aquest dimarts en el BOP, després d'haver sigut esmenades totes les irregularitats detectades, d'ofici o denunciades pels representants de les diferents formacions polítiques.

La primera formació a presentar la seua candidatura va ser el Partit Animalista Contra el Maltractament Animal (PACMA), després Falange i en tercer lloc el PSPV-PSOE, que aspira a reeditar l'Alcaldia en les eleccions del dia 26 de maig.

En les meses electorals també estarà la llista d'Unides Podem-Castelló en Moviment –que té actualment representació a l'Ajuntament–, Demòcrates Valencians, Compromís per Castelló –que també forma part de l'actual govern municipal– i el Partit Popular, que actualment és el principal partit de l'oposició.

L'electorat també podrà votar la Coalició de Centre Democràtic, la coalició L'Esquerra de Castelló-Acord municipal, Vox i Ciutadans. Aquests dos últims partits van ser els últims a presentar les candidatures davant la Junta Electoral de Zona de Castelló.

next