Pedreguer pagarà l'examen de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià als veïns que l'aproven

L'Ajuntament destina 700 euros per a assumir les taxes de les persones que acrediten haver superat els nivells de la JQCV
27 març 2019 13:00h
Els veïns de Pedreguer hauran de presentar al consistori el resguard de matrícula i el certificat amb la qualificació de les proves. / GENERALITAT

VALÈNCIA. Aprovar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) tindrà un premi extra per als veïns de Pedreguer. L'Ajuntament ha posat en marxa, per segon any consecutiu, una iniciativa per a incentivar l'aprenentatge del valencià entre la ciutadania del municipi de la Marina Alta: ha habilitat una línia d'ajudes per a fomentar la realització amb èxit d'aquestes proves.

Per a beneficiar-se'n només cal presentar a l'Ajuntament, després d'haver-ho fet per registre d'entrada, una còpia de l'imprés de matrícula –la qual es pot fer des del passat 25 de març–, el rebut o justificant bancari del pagament de la taxa corresponent i el certificat d'haver obtingut la qualificació d'apte en qualsevol de les proves de la convocatòria d'aquest 2019, indicant, a més, el número de compte on hauran d'ingressar-se els diners de l'ajuda.

Aquestes ajudes consisteixen en l'abonament íntegre de la taxa de matrícula i es concediran per ordre de presentació de les sol·licituds i fins que s'esgote la quantitat pressupostària consignada que són, segons ha apuntat l'Ajuntament en un comunicat, de 700 euros.

El primer període de matrícula dels nivells A2, B1 i C1 estan oberts fins al 8 d'abril i el segon període per als nivells B2 i C2 s'obrirà entre el 2 i el 16 de setembre. Cal recordar que les proves tindran lloc al mes de juny per als nivells A2, B1 i C1 i als mesos d'octubre i novembre per als nivells B2 i C2.

next