Pedro Sánchez crida a la mobilització perquè la ciutadania trie "el futur dels pròxims quatre anys"

El president del govern espanyol en funcions subratlla la importància "d'avançar en el camí de la regeneració democràtica"
26 maig 2019 10:03h
El president del govern espanyol en funcions ha votat al Centre Cultural Volturno, a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón. / PSOE

VALÈNCIA. El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ja ha dipositat el seu vot al col·legi electoral. El dirigent socialista ha votat a primera hora d'aquest diumenge a un col·legi electoral de Pozuelo de Alarcón. Sánchez ha apel·lat a la mobilització, ja que considera que "hui és un dia important" per a l'Estat.

El secretari general del PSOE i president del govern en funcions ha sigut un dels polítics més matiners i ha votat al Centre Cultural Volturno, en la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón. Davant dels mitjans, Pedro Sánchez ha posat èmfasi en la participació i ha afirmat que l'Estat "es juga el futur dels pròxims quatre anys". 

En aquest sentit, Sánchez ha afirmat que "hui acaba un cicle electoral molt intens i el dia de demà és molt important que totes les forces polítiques deixem la dialèctica i pensem en la governabilitat". A més a més, ha subratllat que "s'ha d'avançar en la regeneració democràtica" i ha posat el focus en la "participació, l'avanç i l'estabilitat".

next