Sánchez confia en els catalans Meritxell Batet i Manuel Cruz per a presidir el Congrés i el Senat, respectivament

El líder dels socialistes proposarà els noms dels candidats a presidir la cambra alta i la baixa aquest divendres en l'executiva federal del partit
17 maig 2019 10:43h
Meritxell Batet i Manuel Cruz són les persones que el secretari general del PSOE proposarà com a presidents de les dues cambres. / ACN

MADRID. La fins ara ministra de Política Territorial Meritxell Batet serà la nova presidenta del Congrés dels Diputats, mentre que el cap de llista del PSC al Senat, Manuel Cruz, serà president del Senat. 

Aquests són els noms que el president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, proposarà a l'executiva federal del partit, que es reuneix a les 12.30, i que posteriorment els socialistes portaran a les sessions constitutives de les dues cambres del pròxim dimarts a les 10 del matí. 

Amb les seues designacions, el PSC guanya protagonisme i influència en aquesta nova legislatura que Pedro Sánchez ha assegurat que ha de ser la de la "concòrdia" i la superació del conflicte a Catalunya dins del marc de la Constitució.

next