Sánchez es reuneix aquest dilluns amb les ONG ecologistes

Les entitats transmetran al líder socialista "la urgència" de tindre un govern que aborde l'emergència social "creada per la crisi climàtica i la crisi de biodiversitat"
5 agost 2019 10:10h
El president del govern espanyol en funcions ha convocat aquest matí les ONG ecologistes. / SEO/BIRDLIFE

VALÈNCIA. Pedro Sánchez no només té en l'agenda d'aquest dilluns la reunió amb Ximo Puig i Mónica Oltra. En el marc de la seua ronda de consultes amb la societat civil per a elaborar una proposta de govern amb què seduir Unides Podem, el president del govern espanyol en funcions ha convocat aquest matí les ONG ecologistes, segons ha informat SEO/BirdLife. 

Aquestes organitzacions no opinaran "en cap cas" sobre les fórmules de govern entre el PSOE i altres formacions, però sí que remarcaran "la urgència de tindre un govern", i que "l'emergència social que provoca la crisi climàtica i de biodiversitat no poden esperar més".

En aquesta reunió, prevista a partir de les 10.00h d'aquest dilluns a l'Espacio Ecooo de Madrid, participen també representants d'Ecologistes en Acció, Greenpeace i WWF.

El candidat socialista va començar la ronda de reunions dijous passat, 1 d'agost, amb organitzacions feministes i amb associacions i empreses del sector digital i tecnològic. Aquest dijous, 8 d'agost, s'ha citat amb les patronals i sindicats.

next