Pedro Sánchez tancarà la seua campanya electoral el 26 d'abril a València

El candidat socialista a la Presidència del govern espanyol passarà per Castelló de la Plana i per Alacant abans de les eleccions 
22 març 2019 11:59h
Ximo Puig i Pedro Sánchez en una imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, tancarà la campanya de les eleccions del 28 d'abril a València amb un acte el dia 26 per al qual hi ha diversos possibles escenaris, concretament el Parc Central i La Marina, segons han apuntat fonts socialistes.

El subsecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha explicat abans de la reunió del Comité Electoral dels socialistes valencians que el candidat socialista a la Presidència del govern espanyol estarà aquest dissabte en un acte a Alacant i passarà pel País Valencià en altres tres ocasions una vegada comence oficialment la campanya.

En concret, estarà a Castelló de la Plana en l'arrencada d'aquesta, en l'equador tornarà a Alacant i acudirà a València per al tancament, el dia 26, l'únic acte del qual s'ha confirmat la data.

Per a Mata, aquestes visites previstes al País Valencià, que el 28 d'abril viurà també eleccions autonòmiques, demostren el seu "compromís amb el socialisme valencià".

next