Pere Fuset declararà el 3 de juliol com a investigat arran d'una nova denúncia de Luis Salom

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València ha sigut citat a declarar en el marc d'una causa oberta per un suposat delicte de prevaricació
5 juny 2019 14:56h
La citació s'havia acordat inicialment per al 17 de juny però s'ha suspés sense data a petició de la seua advocada. / EFE

VALÈNCIA. El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha sigut citat a declarar el 3 de juliol en qualitat d'investigat pel jutjat d'instrucció número 2 en el marc d'una causa oberta per un suposat delicte de prevaricació, segons han confirmat fonts judicials.

La citació s'havia acordat inicialment per al 17 de juny però es va suspendre a petició de la seua advocada, segons van informar a EFE fonts coneixedores del cas.

Aquest jutjat va reclamar a l'Ajuntament informació sobre la quantia de contractes menors i per concurs públic adjudicats entre gener del 2016 i maig del 2018 pel Servei de Cultura Festiva, que dirigeix Fuset, així com còpies de tots els informes en els quals s'haguera realitzat alguna observació relativa al suposat fraccionament de contractes o excés del límit de contractes menors en aquell mateix període.

Aquesta investigació té el seu origen en una nova denúncia interposada per l'assessor del PP local Luis Salom

next