El personal de terra dels aeroports d'Aena farà vaga el 21 i 24 d'abril

Els sindicats lamenten que la patronal ha mostrat un "desinterés absolut" per arribar a un acord
9 abril 2019 11:11h

VALÈNCIA. El personal de terra dels aeroports de l'Estat ha cridat a la vaga el 21 i 24 d'abril, després de la mediació prèvia i obligatòria que ha tingut lloc aquest dilluns a la seu del Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (Sima), a Madrid. 

En aquesta reunió, els sindicats UGT i USO han mantingut la postura defensada fins ara, és a dir, que el conveni del sector garantisca les mateixes condicions laborals per al personal contractat directament per les empreses que tenen la concessió del servei com per al personal subrogat per aquestes firmes a tercers, tant dels que ja estan en aquesta situació com dels que ho puguen estar a partir de la signatura del conveni. Els sindicats lamenten que la patronal ha mostrat un "desinterés absolut" per arribar a un acord.

UGT i USO acusen la patronal de mantindre la postura "intransigent" de les últimes reunions de la comissió negociadora, una postura que resumeixen en la idea que les empreses no volen "garantir" les condicions dels treballadors ja subrogats "i, fins i tot, dels que se subroguen en el futur". Aquesta vaga se suma a la convocada pels pilots d'Air Nostrum en Setmana Santa

next