La platja canina de Pinedo obri aquest dijous amb una àrea de bany delimitada per als gossos

L'espai, que estarà obert fins al 30 de setembre, té hamaques, ombrel·les, una caseta d'informació i un quiosc de gelats i begudes, entre altres serveis
11 juliol 2019 11:21h
L'Ajuntament de València ja ha organitzat tots els serveis d'aquesta platja canina, que enguany compta, com a novetat, amb abalisament al mar, una cordada de boies que delimita l'espai on els gossos poden banyar-se. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La platja canina de Pinedo, habilitada per primera vegada l'any 2016, inicia temporada aquest dijous. La zona estarà oberta fins al 30 de setembre i es podrà accedir a totes les instal·lacions habilitades per a gossos des de les 9.30h fins a les 19.30h.

L'Ajuntament de València ja ha organitzat tots els serveis d'aquesta platja canina, que enguany compta, com a novetat, amb abalisament al mar, una cordada de boies que delimita l'espai on els gossos poden banyar-se.

Com en anys anteriors, la platja compta amb una caseta d'informació des de la qual es vigilarà el bon ús de la zona i la identificació dels animals mitjançant xip –ja que, segons la normativa municipal, els gossos hauran d'estar controlats i subjectats en tot moment dins de la zona senyalitzada–. A més, els gossos definits com a potencialment perillosos hauran de portar morrió.

Els propietaris dels gossos, que són els responsables dels possibles danys causats per l'animal, hauran de portar la documentació del ca en regla –passaport veterinari i targeta d'identificació–; respectar la zona habilitada i senyalitzada per a l'ús d'aquests animals, i recollir els seus excrements i dipositar-los en la paperera.

Amb la finalitat que no es generen molèsties amb la resta d'usuaris de les platges, a la caseta d'informació habilitada per l'Ajuntament es lliuren estaques per a lligar el gos i papereres amb bossa. En aquest espai de la platja, totalment senyalitzat, també s'ha habilitat una mànega per a dutxar els gossos.

La platja canina de Pinedo també té un quiosc de gelats i begudes, hamaques i ombrel·les per a donar un major servei a la ciutadania que utilitza aquesta platja d'ús compartit.

next