Podem assegura que no votarà a favor de Puig si primer no es tanca l'acord 

L'anunci es dona després que la militància haja votat favorablement a donar el 'sí' i a entrar al Consell, però la formació argumenta que no ho poden fer sense signar
11 juny 2019 20:34h
"Atenent el mandat dels nostres incrits, en aquests moments no podem assegurar el nostre vot favorable"

VALÈNCIA. Podem ha emés un comunicat en què informa que, a hores d'ara, no pot "assegurar el seu vot favorable" a la investidura de Ximo Puig –que començarà demà a les 10.00 hores– si no es tanca primer un acord. 

"Atenent el mandat dels nostres inscrits, en aquests moments no podem assegurar el nostre vot favorable a una investidura que no va lligada a la formació d'un govern que pose els interessos de la ciutadania per davant dels interessos partidistes", expliquen. 

L'anunci es dona després que la militància haja votat favorablement a un acord que els permeta donar el 'sí' en la investidura i a entrar al Consell. Malgrat això, la formació argumenta que, com que l'acord encara no està signat, no poden complir el mandat de les bases.

La discòrdia continua sent què ocorre amb l'àrea relativa a Transició Energètica. Podem vol que estiguen incluides en la seua conselleria d'Habitatge –després que els seus socis de govern l'hagen buidat de moltes de les seues competències–, mentre que Compromís no vol cedir-la. És el motiu pel qual s'han aturat les negociacions hui al migdia després que els morats decidiren abandonar la mesa. 

next