Podem convocarà a l'octubre l'Assemblea Ciutadana amb l'objectiu de "continuar enfortint l'organització"

El màxim òrgan de la formació morada determinarà les futures línies estratègiques del partit i renovarà la seua direcció
20 juliol 2019 19:34h
Estañ ha assenyalat que, "una vegada acabat el cicle electoral autonòmic i local, i ja format el govern de la Generalitat, és el moment de debatre sobre la millor forma d'afrontar la nova legislatura i continuar enfortint l'organització al territori". / I. CABALLER, CORTS

VALÈNCIA. La III Assemblea Ciutadana de Podem se celebrarà a finals del mes d'octubre, segons ha plantejat aquest dissabte el secretari general, Antonio Estañ, en el Consell Ciutadà Valencià (CCV), celebrat a Alacant. 

Estañ ha assenyalat que, "una vegada acabat el cicle electoral autonòmic i local, i ja format el govern de la Generalitat, és el moment de debatre sobre la millor forma d'afrontar la nova legislatura i continuar enfortint l'organització al territori". 

L'Assemblea, el màxim òrgan del partit, determinarà les línies estratègiques de la formació i escometrà la renovació dels òrgans de direcció. El CCV nomenarà una comissió tècnica que s'encarregarà de dissenyar el procediment. 

Estañ ha destacat que s'han plantejat línies estratègiques que seran debatudes per tota l'organització. Així mateix, ha afegit que "és necessari que, ara, des del Consell, amb responsabilitat però sense cap mena de conformisme, es continue donant forma a propostes sòlides en matèria d'habitatge, model econòmic, igualtat, canvi climàtic, vertebració i altres qüestions en les quals encara queda un llarg camí a recórrer". "Per a això –ha assegurat–, és fonamental tindre un procés obert i pausat que continue consolidant l'organització i es compasse al nou cicle". 

Finalment, el secretari general de la formació morada ha manifestat que espera que "es tanque el govern estatal al més prompte possible, de manera que es garantisca un acord en clau progressista". En aquest sentit, ha destacat "la generositat i altura de mires" mostrada per Podem en l'àmbit estatal, "exemplificada en la decisió del seu secretari general, Pablo Iglesias, de no formar part del govern".

next