Podem "ix a guanyar" les eleccions del 28 d'abril

Martínez Dalmau lamenta que amb l'avançament electoral "no es puguen tancar tots els temes que quedaven en el marc de l'Acord del Botànic"
4 març 2019 20:17h
Dalmau apunta que la formació morada, que es presenta en coalició amb Esquerra Unida, "està preparada" per a afrontar els comicis. / PODEM

VALÈNCIA. El candidat de Podem a la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha afirmat que la formació morada "està preparada i ix a guanyar" les eleccions autonòmiques, que el president Ximo Puig ha avançat al 28 d'abril.

Així s'ha expressat Martínez Dalmau en un vídeo que ha publicat la formació en les seues xarxes socials, en el qual ha considerat que "el que no pot ser és que en aquest temps que quede no es puguen tancar tots els temes que quedaven en el marc de l'Acord del Botànic".

"Són temes que afecten les valencianes i els valencians i seria una irresponsabilitat que no es revertisca l'Hospital de Dénia, seria una irresponsabilitat que no s'aprovara la llei d'expresidents o la de coordinació de diputacions", ha manifestat, al mateix temps que ha dit que és "important aprofitar el temps que queda".

Podem es presenta a aquestes eleccions en coalició amb Esquerra Unida, tal com van informar ambdós partits el passat 15 de febrer, un acord amb què tots dos partits busquen "garantir les polítiques d'esquerra al País Valencià".

next